0756 564 365 contact@mattehnical.ro

Suntem încântați să vă prezentăm un proiect realizat de către echipa MATTEHNICAL, unde am transformat o idee într-un model tehnic pentru a satisface nevoile specifice ale clientului nostru.

Cererea Clientului: Clientul nostru a avut nevoie de preluarea cotelor de pe un model existent și transformarea acestora într-un model 3D. Scopul era furnizarea soluțiilor tehnice esențiale și a documentației tehnice necesare pentru ca clientul să poată executa proiectul cu succes.

Procesul de Modelare 3D: Am început prin a prelua cu precizie cotele de pe modelul existent, asigurându-ne că fiecare detaliu este transpus cu acuratețe în mediul digital. Am creat apoi un model 3D, aducând ideile clientului la viață într-un spațiu virtual.

Soluții Tehnice și Documentație Detaliată: Odată finalizat modelul 3D, am dezvoltat soluții tehnice detaliate pentru a satisface cerințele proiectului. În paralel, am creat o documentație tehnică cuprinzătoare, furnizând informațiile esențiale pentru implementarea corectă și eficientă a proiectului.

Colaborare Eficientă și Execuție Reușită: Colaborarea strânsă cu echipa clientului a fost cheia succesului acestui proiect. Comunicarea constantă a asigurat că fiecare aspect al modelului 3D și al documentației a fost în conformitate cu așteptările și cerințele operaționale.

about Lucreaza cu noi

Începeți un proiect cu MATTEHNICAL
Ai o idee? Hai să discutăm!

Suna-ne sa avem o discutie! 0756 564 365 Contactati-ne acum prin formularul de contact